top of page

Nieuwe cursus start 8 januari as.  Aanvang 20.30 uur

Wij hebben gemerkt dat er toch steeds meer vraag is naar begeleiding bij het halen van de theorie. Het wordt steeds lastiger om zelf vanachter je computer het theoriecertificaat te behalen.

Dit is ook merkbaar aan het slagingspercentage van theorie examens. Dit ligt landelijk rond de 40%.

 

Spoedcursussen raden wij af! Deze trainen vooral het korte termijn geheugen, op de langere termijn vergeet de leerling de theorieregels.

Theorie halen is 1, maar de regels ten alle tijde toe kunnen passen is toch wel een ander verhaal. En juist dit laatste bevordert natuurlijk een veilige verkeersdeelname.

 

Elke maandagavond ben je welkom voor het volgen van de theorie les.

We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.00 uur.

Adres: Blasiusstraat 47 te Deurne - Zeilberg

 

De totale cursus duurt 6 avonden. Kosten € 85,-

 

Tip! Haal eerst je theorie en start dan met rijlessen.

Veel leerlingen lopen vast met rijlessen omdat ze de theorie niet halen en moeten hierdoor hun rijlessen pauzeren. Bovendien als je de spelregels kent, kun je bewuster autorijden.

 

Meld je nu aan via info@autorijschoolmaurice.nl of vul verderop het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Let op: indien je zelf een theorie-examen wilt reserveren, doe dit dan alleen bij de officiële site van het CBR: www.cbr.nl/mijncbr

Er zijn diverse sites in omloop die veel op die van het CBR lijken, maar ze rekenen hoge kosten voor het reserveren van een theorie-examen!!!

bottom of page